Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@oberon.com

Cautare

CUM POTI AJUTA TU

În fiecare clipă, cel puțin un om are nevoie de sânge.
Descarcă-ți aplicația Donorium, programează-te într-unul din centrele partenere și donează sânge.
Titular cont: Asociația Smart Society
Cont: RO 03 INGB 0000 9999 0634 3590
Banca ING BANK
Proiectul Donorium s-a bazat pe sprijinul voluntarilor. Fiecare a adus la masă skills-urile proprii: programare, informații medicale, logistică, design etc.
Dacă vrei să ajuți, scrie-ne la hello@smartsociety.ro
Dacă ești fan mișcare și vrei să promovezi donarea de sânge în cadrul unui cros, maraton sau triatlon, sau vrei să organizezi un eveniment cu prietenii, scrie-ne la diana.stoica@smartsociety.ro

Redirecționează 2% din impozitul pe venit obținut în anul anterior către Donorium
Este o procedură simplă și este dreptul tău – ca anual, o parte din impozitul pe care îl plătești la stat să fie direcționat către o cauză în care crezi. Altfel, și acești bani ajung tot la stat.
31 iulie este termenul limită de depunere a formularelor
Ce trebuie tu să faci:
1. Descarcă formularul care ți se potrivește (formularul 230, dacă ai venituri doar din salarii, formularul 200, daca ai și venituri din alte activități) ; datele Asociației Smart Society sunt precompletate.
2. Completează formularul cu datele tale, așa cum apar în cartea de identitate. Suma va fi completată de personalul Administraţiei Financiare.
3. Depune personal sau trimite prin Poștă formularul (completat și semnat) la sediul Administrației Finanțelor Publice a sectorului sau județului de care aparții, până la 31 iulie 2019.
daca ai venituri doar din salarii

daca ai si venituri din alte activitati

CUM POATE AJUTA ECHIPA TA

Compania ta ne poate ajuta cu o donație (poate fi vorba de bani, servicii sau lucruri de care avem nevoie), poate organiza evenimente caritabile pentru strângerea de fonduri sau poate promova proiectul nostru în rândul angajaților. De asemenea, poate să ne pună în legătură cu alte companii care ar putea să ajute 🙂
Contul nostru :
Titular: Asociația Smart Society
Cont: RO 03 INGB 0000 9999 0634 3590
Banca ING BANK