Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@oberon.com

Cautare

Misiune

Credem că fiecare om are dreptul să trăiască într-o societate în care să devină cea mai bună versiune a sa. Credem că fiecare om are dreptul la o viață decentă.

Noi vom pune umărul pentru a ajunge acolo, cu ceea ce știm noi să facem mai bine: inovare socială și tehnologică, conceperea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor care îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor și activitatea instituțiilor, pentru cele 4 domenii pe care le credem esențiale în acest proces: sănătatea, educația, cercetarea și antreprenoriatul.

Începem cu Donorium, proiectul prin care vom dubla numărul donatorilor fidelizați de sânge până în 2025, astfel încât fiecare pacient din spitalele noastre să primească sângele necesar în timp util.

Valori

poza-1-fericire

Fericire

Începem fiecare zi cu zâmbetul pe buze, suntem fericiți, deschiși, și ne bucurăm mereu de o glumă bună.

poza-2-omul-in-centrul-atentiei

Pentru Oameni

Dezvoltăm soluții reale, la probleme reale. Fiecare proiect de-al nostru este dezvoltat împreună cu toți cei implicați, utilizând o abordare integrată de design thinking.

poza-3-impreuna

Împreună

Noi credem că doar așa vom reuși. Și ca echipă, și ca țară. Avem încredere unii în alții și îi primim cu brațele deschise pe fiecare dintre cei care vor să se implice.

poza-4-integritate

Integritate

Vom asigura în permanență transparența, onestitatea și respectul față de beneficiarii proiectelor noastre, partenerii și susținătorii noștri.

poza-5-perseverenta

Perseverență

Știm că uneori poate fi mai greu, știm că poate uneori chiar și noi vom simți că nu mai putem, dar vă promitem că nu ne vom da bătuți până nu reușim ce ne propunem.

poza-6-bunatatea

Bunătate

Generozitatea, empatia și omenia sunt valorile care ne-au adus împreună. Încercăm să ne purtăm cu fiecare om exact așa cum ne-am dori să se poarte și el cu noi