Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@oberon.com

Cautare

Dragoș Mutașcu

Dream Architect

Pasionat de inovare, Dragos crede că societatea poate fi îmbunătățită exponential prin IT.Viziunea lui este că timpul omului este foarte prețios iar lucrurile repetitive trebuie rezolvate de sisteme IT. Dragoș a lucrat timp de 3 ani ca Innovation & Development Engineer la Orange Romania si 1 an ca Network Systems Administrator la Vodafone Group, iar în ultimii 2 ani și jumătate și-a dedicat majoritatea timpului liber pentru Smart Society.

Diana Stoica

Strategy Unicorn

După Colectiv, Diana a devenit voluntar al Centrului de Transfuzie Sanguină București, pentru a ajuta la creșterea numărului de donatori de sânge.<br /> În 2016 a făcut parte din echipa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, unde a coordonat elaborarea proiectului de reorganizare și eficientizare a sistemului național de transfuzii sanguine împreună cu experții din domeniul medicinei transfuzionale de la nivel național.

Vlad Voinescu

Tech Guru

Vlad a inceput sa programeze de la varsta de 13 ani. Cativa ani mai tarziu, pe bancile Liceului International de Informatica Bucuresti, a dezvoltat prima sa aplicatie pentru smartphone, descoperindu-si astfel pasiunea ce avea sa devina in scurt timp cariera. In ziua de azi isi pune in aplicare cunostintele pentru a ajuta societatea romaneasca sa ajunga la cele mai inalte standarde.

Irina Giuglea

Ink Magician

Art director si designer de object cu peste 9 ani de experienta acumulati in agentii si ca freelancer. Crede in proiecte sociale, fiind de parere ca ajutand pe altii te ajuti in acelasi timp pe tine. Iar experienta Donorium a fost o oportunitate minunata de a experimenta asta.