Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@oberon.com

Cautare

Parteneri

Investitor major

Kaufland România

Parteneri

Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge
Centrul de Transfuzie Sanguină București
Centrul de Transfuzie Sanguină Arad
Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău
Centrul de Transfuzie Sanguină Constanța
Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești

Voluntari

Iulia Groves

Iulia este mereu în căutare de simboluri, tipare și ordine, iar abordarea ei se dezvoltă din rigorile educației arhitecturale, transformându-se în design sensibil, util și cu înțeles.

Alin Zdurlan

Alin se joaca cu dispozitivele Apple si cateodata nu strica nimic. Are la activ multe proiecte livrate, in cursul a 3 ani de iOS si multi de C#, inainte de a descoperi Apple, in cam toate domeniile posibile.

Claudiu Antohi

Designer cu un simt tehnic foarte bine dezvoltat, Claudiu reuseste sa combine ideile inovatoare cu energia necesare dezvoltarii si implementarii unor solutii viabile pentru viata noasta de zi cu zi.

Andra Bucur

Lucian Stuparu

Ex-bursierul care și-a dedicat activitatea din GovITHub pentru a coordona și implementa proiecte de digitalizare în domeniul Sănătății.

Radu Milos

Absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara ( Automatica si Calculatoare), cu experienta de 15 ani in domeniu. Pasionat de sport, antreprenoriat si sensibilizat de cauze nobile.

Alexandru Vlaston

Absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara ( Automatica si Calculatoare), cu experienta de 15 ani in domeniu. Pasionat de sport, antreprenoriat si sensibilizat de cauze nobile.

Adrian Mocanu

Dupa mai multe misiuni in Africa de vest in domeniul telecomunicatilor, Adrian a inceput sa se implice in voluntariat si sa-si dedice din timp, acolo unde skill-urile de ITist puteau fi de folos (Ajungem Mari – Centru de Hipoacuzici si Donorium) . Lucreaza ca project manager in cadrul Sparkware technologies

Marius Andrei Feier

Gabriel Brumar

Cătălin Secoșan

Pasionat de tehnologie, are 15 ani de experienta in IT, management si operatiuni. Tata si biciclist, pasionat de optimizare si automatizare, foloseste tehnologia pentru orice task, de la incalzirea rapida a mancarii copilului pana la analitice de business.